• банер 3-1(6)
  • жито-силос-фабрика
  • мелница за пченично брашно

За нас

  • ЗЛАТНИЦА-ФАБРИКА-БРАШНА-МЕЛНИЦА-ЗИТО-СИЛОС

Shijiazhuang Goldrain I/E Co., Ltd. е основана во 2010 година.лоциран во градот Шиџиажуанг, провинцијата Хебеи.Тој е снабдувач на мелници за брашно и е посветен на обезбедување преработка на жито за глобалните корисници.GOLDRAIN главно произведува машина за мелење брашно и силос за жито:
Мелница за брашно: Мелница за пченично брашно;Мелница за брашно за пченка (пченка).
Силос за жито: Сило со рамно дно;Силос на дното на бункер
Предности:
1. Проект „клуч на рака“ од тимот на Goldrain.2. Прилагодена технологија.3. Дизајн на предвидливост.
Услуги:
1. Консултации пред продажбата: Вашите барања - ние одлучуваме и ја потврдуваме технологијата на обработка
2. Препорака за шема: Ви нудиме разумни препораки и решенија за гарантирање на севкупните перформанси на машината.
3. Инсталација на опрема: Имаме професионални техничари за да ви ги понудиме упатствата за инсталација.
4. Обука: Додека нашиот техничар е таму, тие ќе ги обучуваат вашите работници како да управуваат со трчањето. Доколку имате индивидуални потреби за обука, ве молиме контактирајте не.
Нашите сервисни експерти обезбедуваат непречено одвивање на производните процеси преку развивање приспособени планови за одржување за секој клиент.Ние ќе ви дадеме сеопфатен совет, ќе работиме со вас за да ја испланирате потребната работа и ќе го спроведеме на начин што ќе ги задоволи вашите специфични потреби.

 

Гледај Повеќе

карактеристики производи

Комплетни експерти за решенија за проект за обработка на жито, за да ви обезбедат услуга со едно застанување.

Производи за пристигнување

Ние нудиме проект со клуч на рака, да го решиме силосот на продавницата за сурово жито, до фабриката за мелница за преработка на жито.