Комплетна машина за мелење пченка

 • 6FYDT-10 Мелница за пченка

  6FYDT-10 Мелница за пченка

  Технички параметри Капацитет: 10 тони / ден Големина на работилницата: 16,5*7*4,5 М Моќност: 43 kw Крајни производи: пченкарно брашно, пченкарен гриз.Опис Оваа мелница за пченкарно брашно со мал капацитет со капацитет од 10 тони дневно, крајните производи ќе бидат оброк за појадок, оброк со ролери, одделни микроб и трици, правејќи храна Фуфу, Угали, Ншима итн.Тоа е компактна мелница за пченкарно брашно за време на линијата за мелење пченка, која не зафаќа многу големини, но исто така е лесна за инсталирање, секако дека ќе понудиме монтажа...
 • 6FYDT-12

  6FYDT-12

  Технички параметри Тип: Мелница за брашно Примена: брашно, грав, пченица Капацитет: 12 тони /ден Финални производи: пченкарно брашно, пченично брашно, брашно од грав Опис Оваа машина за мелење брашно е едноставна комбинација на машина за лупење пченка и мелење брашно машина за правење добро пченкарно брашно. Овој тип машина за мелење пченкарно брашно може да направи брашно од 60 мрежи до 120 мрежи, исто така може да направи најдобро пченично брашно и други житни зрна.не е само за мелење пченкарно брашно мач...
 • 6FTF-5 Мала мелница за жито

  6FTF-5 Мала мелница за жито

  Технички параметри Примена: брашно, грав, пченица Капацитет: 12 тони /ден Финални производи: пченкарно брашно, пченично брашно, брашно од грав Употреба: за мелење брашно од пченица, пченка, грав итн. Опис Ова е најмалата мелница за брашно, преработка 5 тони жито дневно (24 часа), тоа е повеќефункционална мелница за жито: може да обработува и пченица и пченка, исто така висока стапка на екстракција на брашно до 85%, што значи дека ќе добиете најмалку 4250 kg брашно / ден. Дури и ако мал капацитет ф...
 • 6FTF-10 машина за пченкарно брашно

  6FTF-10 машина за пченкарно брашно

  Технички параметри Продуктивност: 10 тони / ден Структура: Компактен тип: Машина за преработка на брашно Крајни производи: Брашно Опис Машината за пченкарно брашно е едноставна комбинација на машина за лупење пченка и машина за мелење брашно за правење супер фино пченкарно брашно.Вклучува машина за чистење пченка и машина за лупење, изберете пченкарни никулци, отстранување на трици и автоматска машина за мелење брашно.Лесен е за ракување, зафаќа мал простор, но високо ефикасен и произведува висококвалитетно брашно.Тоа ...
 • 6FYDT-30 Машина за обработка на пченка

  6FYDT-30 Машина за обработка на пченка

  Технички параметри Капацитет: 30 тони/ 24 часа Крајни производи: пченкарно брашно, пченкарно брашно, микроб, трици Моќност: 85 kw Големина на работилницата: 18*12*6,5 m Опис Машината за обработка на пченка Goldrain има два дела, делот за чистење се состои од средство за чистење, уништување ,придушување, дегерминатор и деловите за мелење главно користат мелници со валјак и двојни сифтери. Оваа сериска мелница за брашно за пченка обично е дизајнирана во челична конструкција.Нашата мелница за пченкарно брашно има научен дизајн и конфигурација, елегантен изглед, ...
 • 6FYDT-100 Растение за мелница за пченкарно брашно

  6FYDT-100 Растение за мелница за пченкарно брашно

  Технички параметри Капацитет: 100 тони пченка на 24 часа Магацинска димензија (L*Ш*В): 36x10x8m Тежина: 75T Моќност(kw): 245 kw Напон: 380v Опис Оваа фабрика за мелница за пченка од 100 MT е преработена сурова пченка 100 до пченка на 24 часа, тоа е фабрика за мелница за пченкарно брашно од типот на челична конструкција, време на инсталација е само 30 дена, ние нудиме проект со клуч на рака, нашите техничари ќе ја водат инсталацијата и тестирањето за фабриката за мелница за пченкарно брашно, услугата по продажбата достапна преку ...
 • 6FYDT-20 Машина за мелење пченка

  6FYDT-20 Машина за мелење пченка

  Технички параметри Капацитет: 20 тони / ден Стапка на екстракција на финални производи: пченкарно брашно Пченкарно гриз: 25-30% пченкарни никулци: 5-10% трици: 5-10% Опис Оваа комплетна сет линија на машина за мелење пченка е составена од дел за климатизација за чистење, Дел за просејување со мелење, дел за пакување со тежина.По обработката од овие машини, ќе добиете различни видови производи за ваша посебна употреба.Пченкарното брашно со малку маснотии е голема побарувачка за секојдневниот живот на луѓето, нашата машина за мелење пченка усвои предност...
 • 6FYDT-150 машина за мелење пченкарно брашно

  6FYDT-150 машина за мелење пченкарно брашно

  Технички параметри Капацитет: 150 МТ/ 24 часа Големина на работилницата: 36000*10000*8000 mm Крајни производи: пченкарно брашно, гриз Опис 150 тони / ден Машина за мелење пченкарно брашно Краток вовед: Машината за мелење пченкарно брашно прифаќа одлично решение за автоматизација.Тоа во голема мера може да ги намали трошоците за работна сила и трошоците за производство.Нашите професионални дизајнери и инженерски тим можат да обезбедат напредна технологија, која не само што може да ја намали потрошувачката на енергија, туку и да го намали влијанието врз крајните производи ...
 • 6FYDT-120 Мелница за пченка

  6FYDT-120 Мелница за пченка

  Технички параметри Тип на инсталација: челична конструкција Моќност: 319 Kw Големина на работилница: 40*10*8 Метри Опис 120 тони / 24 часа Мелница за пченка Овој тип Мелница за пченка е тип на инсталација од челична конструкција, суровото зрно може да биде жолто и бело пченка, крајно производите ќе бидат пченкарно брашно, пченкарен гриз, ембрион, сточна храна.Мелницата за мелење пченка со малку маснотии ќе биде ваша предност на вашиот пазар, за ембрионот, можете да извлечете високопрецизно пченкарно масло.Овој тип мелница за мелење пченка може да...
 • 6FYDT-200 Погон за пченкарно брашно

  6FYDT-200 Погон за пченкарно брашно

  Технички параметри Капацитет: 200 тони / ден Сурово зрно: пченка, пченка Големина на работилницата: 39000*12000*19000 mm Опис Фабриката за пченкарно брашно од 200 тони дневно е голем капацитет за време на фабриката за мелење пченка, линијата може да извлече супер фино костум за пченкарно брашно за храна во секојдневниот живот, што се однесува до пченкарните никулци и пченкарните трици: 20-25%, можеме да ги одвоиме или не.тоа е според тоа дали користите микроб.Знаете дека микробот се користи за масло, но во малите мелници за пченка, како што е пченката од 30 тони...
 • 6FYDT-60 Мелница за пченка

  6FYDT-60 Мелница за пченка

  Технички параметри Капацитет: 60 тони / ден Финални производи: пченкарно брашно, пченкарен гриз По производи: пченкарни никулци, трици Опис Мелницата за пченка вклучува систем за чистење, систем за лупење, систем за мелење зрна, систем за просејување, тежина и систем за пакување. Добијте различни финални производи од нашата машина за мелење пченкарно брашно: пченкарно брашно, пченкарно брашно, без микроб и трици.Предности на мелницата за пченка Нашата машина за мелење пченкарно брашно има научен дизајн и конфигурација,...
 • 6FTF-20 Погон за пченкарно брашно

  6FTF-20 Погон за пченкарно брашно

  Технички параметри Капацитет: 20 тони / 24 часа 1) Ориз од пченка: 45-55% : 2) ситно брашно од пченка: 35-25% : 3) пченкарни никулци: 6-10% : 4) пченкарни трици и брашно за сточна храна: 14- 10% Опис Фабриката за преработка на пченкарно брашно од 20 тони/24 часа се состои од дел за уредување за чистење, дел за просејување со мелење и дел за пакување на финални производи.Погонот за преработка на пченкарно брашно има карактеристика на ниски инвестиции и висока ефикасност и може да произведува континуирано.Неговиот дизајн е принципиелен, работата е едноставна...
123Следно >>> Страница 1/3