Конусен силос на дното

 • GR-S300 Силос за жито со мал капацитет

  GR-S300 Силос за жито со мал капацитет

  Технички параметри Модел бр.: GR-S300 Материјал: челик, жешко поцинкувани челични лимови Капацитет на силос: 300 тони облога од цинк: 275 g / m2 Монтажа: Составете силоски листови: брановидни Опис Сило за жито со мал капацитет со 300 тони лесен за инсталирање и заштеда време, Врската помеѓу телото и долниот конус е со навртки и завртки, а рамката е дизајнирана врз основа на сеизмичките стандарди и оптоварувањето што треба да се постави на силосите. Стандардниот наклон на овие силоси е 45
 • GR-S500 Сило за жито за продажба

  GR-S500 Сило за жито за продажба

  Технички параметри Капацитет на силосот: 500 MT Дијаметар на сило: 8,3 m Цинк облога: 275 G / M2 Монтирање: Составете силосиски листови: брановидни Опис Има отвори на покривот, шахта, надворешни скали, внатрешни скали, квадратна врата на сило и платформа со челик силос за пченка.Покривот на силосот и каросеријата на силосите се изработени од топло поцинкувани лимови, облога од цинк од 275 g/m2. Челични силоси Системот за вентилација вклучува вентилатор, вентилациони цевки/штици, кружни канали (овој дел може да се ...
 • Конусен силос на дното

  Конусен силос на дното

  Технички параметри Силос на дното на бункер Агол на степен: 45
 • GR-S 100 бункер дното силос

  GR-S 100 бункер дното силос

  Технички параметри Капацитет на силосот: 100 тони силос дното: силос на дното на бункер Опис Ова е нашиот силос за жито со мал капацитет, 100 тони пченкарен силос со конусна основа на долниот бункер: челик/цемент;Агол на основата на челичен конус:45
 • GR-50 Силос за чување храна за живина

  GR-50 Силос за чување храна за живина

  Технички параметри Капацитет на силосот: 50 тони Материјал на силосот: Топол галванизиран челичен лим Употреба: храна за живина Складирање Опис Сило за складирање на добиточна храна за живина Сило за храна за живина Предности на силосот за храна: l висококвалитетна галванизација на сите челични делови – долг работен век l храна без проблеми повлекување поради оптимален степен на наклон во силосната инка;l Кутија со шнека или цврста или флексибилна, прилагодлива од 0 до 45
 • GR-S150 челичен конусен силос

  GR-S150 челичен конусен силос

  Технички параметри Капацитет на силосот: 150 тони Дијаметар на силос: 5,5 метри Листови на силос: Брановидна инсталација: силос со завртки Опис Основен силос од челичен конус Апликација: Основен силос од челик конус се широко користени за складирање на жито (пченица, пченка, јачмен, оризова соја, сорго, сорго, соја од соја, …) семиња, брашно, добиточна храна итн., кои треба постојано да се чистат.Основен силос на челичен конус Општ проток: истоварете жито од камионот - јама за фрлање - транспортер - претходно чистење - лифт - бункер...
 • GR-S200 Силос за долен бункер на собранието

  GR-S200 Силос за долен бункер на собранието

  Технички параметри Дното на силосот: Силос на дното на бункер Капацитет на силосот: 200 тони челичен силос Дијаметар: 6,7 метри Волумен на сило: 263 CBM Опис Поцинкуван челичен конусен силос на дното Специјалниот дизајн за конусен силос на дното е целосно автоматско истоварување на зрното од силосот, нема потреба од метење шнек, конусното дно може да се изработи од бетон или челик, конусни долни столбови на сило дизајнирани [X” затегнување, лежиштето под притисок е повисоко од националниот стандард и доволно безбедно.Конусно дно ...
 • Силос од галванизиран челик GR-S250

  Силос од галванизиран челик GR-S250

  Технички параметри Капацитет на силос: 250 тони Силоска плоча: топло-галванизиран лист Цинк облога: 275 g /m2 Долна: силос на дното на бункер Опис Поцинкуваниот челичен силос со 250 MT е силос со долен бункер (конусен сило за дното), плочата на силосот е топла поцинкувани челични лимови со натопување, со облога од цинк 275g/m2, 375g/m2, 450g/m2 3 нивоа .Внатре во челичниот силос го опремуваме системот со сензор за температура, системот за дезинсекција, системот за топлинска изолација, системот за бришење прашина со цел да ја задржиме ...