Вести

 • Шега на светското првенство
  Време на објавување: 24-11-2022 година

  Сите знаат дека неодамна се случи голема работа, тоа е Светското првенство.Имаме шега во оваа игра „Цела Кина освен фудбалските тимови на Кина учествуваа на Светското првенство“ и покрај тоа што фудбалската репрезентација на Кина не може да се приклучи на Светското првенство, но направена во Кина полна со светско првенство.Голема до арената...Прочитај повеќе»

 • Машина за мелење жито 101
  Време на објавување: 18-11-2022 година

  Ако машината за мелење жито има 101 конкуренција.Машината за мелење жито од кинеско производство треба да биде номинирана. Кинеските производи имаат големи предности како што огромниот обем на производство носи ниски цени.Огромната продуктивност го прави кинескиот производ под исто ниво на квалитет ...Прочитај повеќе»

 • Време на објавување: април-10-2022 година

  Склопувањето на челичните силоси е едно од најважните прашања во секторот на челичните силоси.Системи за лифтови, системи за складирање на жито, челични силоси и транспортни системи испратени од производителот за склопување се составени од многу компоненти.Инсталирањето мора да се изврши со искусен персонал.Додека овие производи...Прочитај повеќе»