Силос за жито

 • GR-S3500 челичен силос за складирање

  GR-S3500 челичен силос за складирање

  Технички параметри Капацитет на силосот: 3500 MT Дијаметар на сило: 18,5 метри Силоска плоча: Топло поцинкуван челичен лим Цинк облога: 275 g / m2 Опис Силосите се користат во земјоделството за складирање на жито, како што се пченица, пченка, перја, соја, итн. и изолација од традиционалниот магацин.За силосот за складирање со рамно дно, кој одговара за капацитет на силосот над 1500 тони, додека овој долен силос ќе даде поддршка за стабилност.Карактеристики на челичен силос за складирање: Тип...
 • 5000 MT Силос за складирање

  5000 MT Силос за складирање

  Технички параметри Капацитет на силос: 5000 тони Дијаметар на силос: 20,1 метри Челична плоча: брановиден челичен лим Опис 5000 MT шило со рамно дното е Макс.Капацитет на силос, со цел да се разгледа стабилноста на челичниот сило.Комерцијалната облога од двојно поцинкуван челик од 275 g/m2 го зголемува животниот век и издржливоста.450 g/m2 и 600 g/m2 слој достапен за приспособена нарачка.Секој страничен ѕид е изработен од високо-затегнувачки челик кој има способност да ја надмине екстремната моќност, притисок.Стор...
 • Силос со рамно дно

  Силос со рамно дно

  Технички параметри Капацитет на силоси со рамно дно
 • GR-S1000

  GR-S1000

  Технички параметри Капацитет на силосот: 1000 тони Материјал: Жешки поцинкувани челични лимови Цинк облога: 275 g / m2 Опис Топло поцинкуван челичен силос со рамно дно челичен силос со капацитет помеѓу 1000 тони и 15.000 тони за складирање на сите видови зрна како пченица, пченка , ориз, грав, соја, јачмен, сончоглед и други производи што слободно течат. Телото на силосот и неговите компоненти се дизајнирани врз основа на временските и почвените услови на местото на ерекција.Издржливоста на силосот агаи...
 • GR-S1500

  GR-S1500

  Технички параметри Капацитет на силос: 1500 тони Монтажа: Силос тип на склопување Листови на силос: брановидни Опис Канти за складирање на жито Завршен челичен силос Фабрикуван челичен силос, кој е механички ролна и обликуван во брановидни листови, и користи електричен вртежен клуч со склопување на завртки со висока јачина .Ѕидната плоча на силосот е брановиден тип, која е галванизиран лим, нејзината дебелина е генерално 0,8 ~ 4,2 mm, а дебелината на ѕидните плочи до 8,4 mm Производство П...
 • GR-S2000

  GR-S2000

  Технички параметри Волумен на силос: 2000 mt Силос долен: Рамно дно Силоси Листови: Брановидни Опис Склопен силос за брановидни жита Системи: Систем за вентилација, Систем за температурен сензор, Систем за дезинсекција, Систем за топлинска изолација, употреба на празнење на зрно.Структурата се состои од два дела: Телото и р...
 • GR-S2500 тони шило со рамно дно

  GR-S2500 тони шило со рамно дно

  Технички параметри Капацитет на силосот: 2500 тони Силос на дното: Сило со рамно дно Дијаметар: 15,6 m Монтирање: Склопување силос Цинк облога: 275 g / m 2 Опис 2500 тони силос со рамно дно е сило со рамно дно, склопен заедно со високо јакнење. е Топло поцинкуван челичен лим со облога од цинк 275 g/m2, или 375 g/m2,450 g/m2 по потреба на клиентите.Со оглед на тоа дека е силос со рамно дно, така што го опремуваме Sweep Auger на дното на силосот кога ќе ...
 • GR-S3000 Силос за жито

  GR-S3000 Силос за жито

  Технички параметри Капацитет на силосот: 3000 тони Дијаметар на силос: 17,4 метри Монтирање: составување силос Опис Ѕидните листови од челичен рамно дно силос се брановидни изработени од висококвалитетна галванизирачка плоча;листовите се зашрафуваат заедно со вообичаени или високо зајакнати завртки.Дебелината на ѕидот на челичниот рамно долен сило е дизајниран според теоријата на јачина, што го прави целиот ѕид да си дозволи дури и напнатост на отекување.Во исто време, внатрешните вертикални зацврстувачи можат да го ...
 • GR-S300 Силос за жито со мал капацитет

  GR-S300 Силос за жито со мал капацитет

  Технички параметри Модел бр.: GR-S300 Материјал: челик, жешко поцинкувани челични лимови Капацитет на силос: 300 тони облога од цинк: 275 g / m2 Монтажа: Составете силоски листови: брановидни Опис Сило за жито со мал капацитет со 300 тони лесен за инсталирање и заштеда време, Врската помеѓу телото и долниот конус е со навртки и завртки, а рамката е дизајнирана врз основа на сеизмичките стандарди и оптоварувањето што треба да се постави на силосите. Стандардниот наклон на овие силоси е 45
 • GR-S500 Сило за жито за продажба

  GR-S500 Сило за жито за продажба

  Технички параметри Капацитет на силосот: 500 MT Дијаметар на сило: 8,3 m Цинк облога: 275 G / M2 Монтирање: Составете силосиски листови: брановидни Опис Има отвори на покривот, шахта, надворешни скали, внатрешни скали, квадратна врата на сило и платформа со челик силос за пченка.Покривот на силосот и каросеријата на силосите се изработени од топло поцинкувани лимови, облога од цинк од 275 g/m2. Челични силоси Системот за вентилација вклучува вентилатор, вентилациони цевки/штици, кружни канали (овој дел може да се ...
 • Конусен силос на дното

  Конусен силос на дното

  Технички параметри Силос на дното на бункер Агол на степен: 45
 • GR-S 100 бункер дното силос

  GR-S 100 бункер дното силос

  Технички параметри Капацитет на силосот: 100 тони силос дното: силос на дното на бункер Опис Ова е нашиот силос за жито со мал капацитет, 100 тони пченкарен силос со конусна основа на долниот бункер: челик/цемент;Агол на основата на челичен конус:45
12Следно >>> Страница 1/2