Silo gruri

 • Silo magazinimi çeliku GR-S3500

  Silo magazinimi çeliku GR-S3500

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 3500 MT Diametri i silosit: 18.5 Metër Pllaka silos: Fletë çeliku të galvanizuara të nxehta Veshje zinku: 275 g / m2 Përshkrim Kapanonet përdoren në bujqësi për të ruajtur drithërat, të tilla si gruri, misri, orizi i cili instalohet lehtë, soje etj. dhe izolim se magazina tradicionale.Për silosin e magazinimit prej çeliku me fund të sheshtë, i cili përshtatet për kapacitetin e silosit mbi 1500 tonë, ndërsa ky silo i poshtëm do të japë një mbështetje stabiliteti.Karakteristikat e silosit të ruajtjes së çelikut: Tip...
 • Silo ruajtëse 5000 MT

  Silo ruajtëse 5000 MT

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 5000 Ton Diametri i silosit: 20.1 Metër Pllakë çeliku: Fletë çeliku e valëzuar Përshkrimi 5000 MT Silo me fund të sheshtë është Max.Kapaciteti i silosit, në mënyrë që të merret parasysh qëndrueshmëria e silosit të çelikut.Një shtresë e dyfishtë çeliku e galvanizuar komerciale 275 g/m2 rrit jetëgjatësinë dhe qëndrueshmërinë.Veshje 450 g/m2 dhe 600 g/m2 e disponueshme për porosi të personalizuar.Çdo fletë anësore është prodhuar nga çeliku me tërheqje të lartë që ka aftësinë për të kapërcyer fuqinë ekstreme, presionin.Stor...
 • Silo me fund të sheshtë

  Silo me fund të sheshtë

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i kapanoneve me fund të sheshtë
 • GR-S1000

  GR-S1000

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 1000 ton Materiali: Fletët e çelikut të galvanizuar të nxehtë Veshje zinku: 275 g / m2 Përshkrimi Silo çeliku i galvanizuar nxehtë Silo çeliku me fund të sheshtë me kapacitet nga 1000 ton deri në 15.000 ton për të ruajtur të gjitha llojet e drithërave si gruri, misri , oriz, fasule, sojë, elbi, luledielli dhe produkte të tjera me rrjedhje të lirë. Trupi i silosit dhe përbërësit e tij janë projektuar bazuar në kushtet e motit dhe tokës në vendin e ngritjes.Qëndrueshmëria e silos përsëri...
 • GR-S1500

  GR-S1500

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 1500 ton Instalimi: Lloji i silosit të montimit Fletët e silosit: të valëzuar Përshkrimi Koshat e ruajtjes së grurit Silo çeliku me bulona Silo prej çeliku i fabrikuar, i cili është një rrotull mekanik dhe i derdhur në punimin e fletëve të valëzuar, dhe përdor çelësin elektrik rrotullues me montim bulonash me forcë të lartë .Pllaka e murit të silosit është e tipit të valëzuar, e cila është panele llamarine të galvanizuar, trashësia e saj është përgjithësisht 0,8 ~ 4,2 mm, dhe trashësia e pllakave të murit deri në 8,4 mm Prodhimi P...
 • GR-S2000

  GR-S2000

  Parametrat teknikë Vëllimi i silosit: 2000 mt Fundi i silosit: fund i sheshtë Fletët e silosit: i valëzuar Përshkrimi i montimit të silosit të valëzuar të grurit Ky silo kokrrash me fund të sheshtë, kapaciteti 2000 ton, diametri i silosit të kokrrave është 14.6 m, vëllimi i silosit është 2790 silo me kokrrizë. Sistemet: Sistemi i ventilimit, Sistemi i sensorit të temperaturës, Sistemi i tymosjes, Sistemi i izolimit termik, përdorimi i shkarkimit të kokrrizave.Struktura përbëhet nga dy pjesë: Trupi dhe r...
 • GR-S2500 ton silo me fund të sheshtë

  GR-S2500 ton silo me fund të sheshtë

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 2500 ton Silosi i poshtëm: Silo me fund të sheshtë Diametri: 15.6 m Instalimi: Mbledhja e silosit Veshje zinku: 275 g / m 2 Përshkrimi 2500 ton Silo me fund të sheshtë është një silo me fund të sheshtë të montuar së bashku me fortesë të lartë. është fletë çeliku e galvanizuar e nxehtë me veshje zinku 275 g/m2, ose 375 g/m2,450 g/m2 sipas kërkesës së klientëve.Duke pasur parasysh se është silo me fund të sheshtë, kështu që ne e pajisim Sweep Auger në pjesën e poshtme të silos kur disk...
 • GR-S3000 Silo gruri

  GR-S3000 Silo gruri

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 3000 Ton Diametri i silosit: 17.4 Metër Instalimi: Silo montimi Përshkrimi Fletët e murit të silosit me fund të sheshtë prej çeliku janë të valëzuara që janë bërë nga dërrasë galvanizuese të cilësisë së lartë;fletët bashkohen së bashku me bulona të përbashkëta ose të forta të larta.Trashësia e murit të silosit me fund të sheshtë prej çeliku është projektuar sipas teorisë së forcës, gjë që bën që i gjithë muri të përballojë edhe tensionin e fryrjes.Në të njëjtën kohë, ngurtësuesit vertikal të brendshëm mund të...
 • GR-S300 Silo kokrrizash me kapacitet të vogël

  GR-S300 Silo kokrrizash me kapacitet të vogël

  Parametrat Teknikë Nr. Modeli: GR-S300 Materiali: Çeliku, fletë çeliku të galvanizuar të nxehtë Kapaciteti i silosit: 300 ton Veshje zinku: 275 g / m2 Instalimi: Montoni çarçafët e silosit: të valëzuar Përshkrimi Silo kokrri me kapacitet të vogël me 300 ton i lehtë për t'u instaluar dhe ruajtur Koha,Lidhja midis trupit dhe konit të poshtëm bëhet me dado dhe bulona dhe korniza është projektuar në bazë të standardeve sizmike dhe ngarkesës që do të vendoset në kapanone. Pjerrësia standarde e këtyre kapanoneve është 45
 • GR-S500 Silo Kokrra ne Shitje

  GR-S500 Silo Kokrra ne Shitje

  Parametrat Teknike Kapaciteti i silosit : 500 MT Diametri i silosit : 8,3 m Veshja e zinkut: 275 G / M2 Instalimi: Mbledhja e silosit Fletët e valëzuar: Përshkrim Ka shfryn çati, puset, shkallët e jashtme, shkallët e brendshme, derën e silosit katror dhe platformën me çeliku silo misri.Çatia e silosit dhe pllakat e trupit të silosit janë prej fletësh të galvanizuara të nxehta, veshje me zink 275 g/m2. Sistemi i ventilimit të silosit prej çeliku përfshin ventilator, tuba/dërrasa ventilimi, kanale rrethore (kjo pjesë mund të jetë pa...
 • Silo konike e poshtme

  Silo konike e poshtme

  Parametrat teknikë Siloja e poshtme e pleshtit Këndi i shkallës: 45
 • GR-S 100 Silo me plesht nga fundi

  GR-S 100 Silo me plesht nga fundi

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 100 Ton Fundi i silosit: Siloja e poshtme e pleshtit Përshkrimi Ky është silosi ynë i grurit me kapacitet të vogël, 100 ton Silo misri me bazë koni në fund plesht: çeliku/çimento;Këndi i bazës së konit prej çeliku:45
12Tjetra >>> Faqe 1/2