• banderolë 3-1 (6)
  • drithë-silo-fabrika
  • mulli i miellit të grurit

Rreth nesh

  • ARRI-FABRIKEN-MIELL-MURI-KOKRRI-SILO

Shijiazhuang Goldrain I/E Co., Ltd. është themeluar në vitin 2010.ndodhet në qytetin Shijiazhuang, Provinca Hebei.Është një ofrues i mullirit të miellit dhe i përkushtuar për të ofruar përpunimin e drithit për përdoruesit globalë.GOLDRAIN prodhon kryesisht Makinë për bluarjen e miellit dhe silonë e grurit:
Mulliri i miellit : Mulliri i miellit të grurit;Mulliri me miell misri (misri).
Siloja e grurit: Silo me fund të sheshtë;Siloja e poshtme e pleshtit
Përparësitë:
1. Projekti me çelës nga ekipi Goldrain.2. Teknologji e personalizuar.3. Dizajni i parashikueshmërisë .
Shërbimet:
1. Konsultimi para shitjes: Kërkesat tuaja—–ne vendosim dhe konfirmojmë teknologjinë e përpunimit
2. Rekomandimi i skemës: Duke ju ofruar rekomandime dhe zgjidhje të arsyeshme për të garantuar performancën e përgjithshme të makinës.
3. Instalimi i pajisjeve: Ne kemi teknikë profesionistë për të ofruar udhëzuesin tuaj të instalimit.
4. Trajnimi: Ndërsa tekniku ynë atje, ata do të trajnojnë punëtorët tuaj se si të përdorin vrapimin. Nëse keni ndonjë nevojë individuale për trajnim, ju lutemi na kontaktoni.
Ekspertët tanë të shërbimit sigurojnë që proceset e prodhimit të zhvillohen pa probleme duke zhvilluar plane të personalizuara të mirëmbajtjes për çdo klient.Ne do t'ju japim këshilla gjithëpërfshirëse, do të punojmë me ju për të planifikuar punën e nevojshme dhe do ta kryejmë këtë në një mënyrë që plotëson nevojat tuaja specifike.

 

Shiko më shumë

produkte me veçori

Ekspertë të plotë të zgjidhjeve të projektit të përpunimit të grurit, për t'ju ofruar shërbim me një ndalesë.

Produktet e mbërritjes

Ne ofrojmë projekt gardian, zgjidhjen e silosit të burimit të dyqanit të grurit të papërpunuar, në fabrikën e mullirit të miellit të përpunimit të grurit.