Mulliri i plotë i miellit të grurit

 • 6FW-50

  6FW-50

  Parametrat Teknikë Nr. Model: 6FW-50 Lloji: Mulliri i miellit Kapaciteti: 12 Ton /ditë Kokrra e papërpunuar: Grurë, Misër, Fasule Përshkrimi Komercial Mini Mulliri i Miellit Ky është një mini mulli mielli me kosto të ulët me kapacitet të lartë deri në 12 ton për dite, makineri mulliri per prodhimin e miellit nga dritherat si misri, gruri, orizi, fasulet etj. Klienti mund ta rregulloje makinen per te prodhuar grade te ndryshme mielli sipas kerkesave te ndryshme te tregut.
 • Linja e prodhimit të miellit të grurit 6FTF-500

  Linja e prodhimit të miellit të grurit 6FTF-500

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 500 MT/ 24 H Furnizimi me energji elektrike: 1716.85 KW (përfshirë sistemin e pastrimit 265.45 kw) Pesha totale e pajisjes: 370 T Dimensioni i fabrikës: 51300
 • 6FW-30 Makinë mulliri me drithëra në shkallë të vogël

  6FW-30 Makinë mulliri me drithëra në shkallë të vogël

  Parametrat Teknikë Nr. Modeli: 6FW-30 Lloji: Mulliri i Miellit Aplikimi: Miell, Fasule, Grurë, Përdorim në shtëpi Tensioni: 380V Produktet Përfundimtare: Miell gruri, Miell misri, Miell fasule Përshkrimi i përdorimit në shtëpi Makineri për mullirin e grurit në shkallë të vogël Makineri mulliri me drithëra për prodhimin miell nga drithërat si misri, gruri, orizi, fasulet, etj. Klienti mund ta rregullojë makinën për të prodhuar lloje të ndryshme mielli sipas kërkesave të ndryshme të tregut. Ky lloj mulli drithi është me strukturë kompakte, kryesisht për përdorim shtëpiak, t...
 • Makinë mulliri me miell gruri 6FTF-10

  Makinë mulliri me miell gruri 6FTF-10

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 10 ton/24 orë Madhësia e punishtes: 14000*5000*4500 mm Fuqia totale: 41 kw Kontejneri: 20
 • 6FTF-40 Linja e përpunimit të miellit të grurit

  6FTF-40 Linja e përpunimit të miellit të grurit

  Parametrat Teknikë Kapaciteti : 40 ton / ditë Furnizimi me energji elektrike: 114 KW (sistemi i pastrimit 22 kw) Pesha totale e pajisjes: 32 T Dimensioni i fabrikës: 28000
 • Mulliri i miellit prej guri

  Mulliri i miellit prej guri

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 250-350 kg/h Përsosja e miellit: 60-100 rrjetë Fuqia e motorit elektrik: 10.8 kw Dimensioni (L*W*H): 3600x1800x3500 mm Përshkrimi Krahasohet Mulliri i miellit, Mielli prej guri i prodhuar nga Stone Food Food ruan , i bërë me miell guri shije të një shumëllojshmërie fleksibiliteti makaronash, grurë të pasur, vlera ushqyese më të larta.Është një ushqim i vërtetë natyral i shëndetshëm.Mielli i gurit është më ushqyes, ndjesi më i mirë i përtypjes së gojës, shije reale, i shëndetshëm dhe i dobishëm për gjakun e lartë para...
 • Makineria e mullirit 6FTF-30

  Makineria e mullirit 6FTF-30

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 30 ton / 24 orë Kokrra e papërpunuar: grurë i butë, grurë i fortë Produktet përfundimtare: miell gruri, bollgur, krunde Shkalla e nxjerrjes së miellit: 75-82% Përshkrimi Linja e përpunimit të makinerive të mullirit të miellit në shkallë të vogël: 1. Seksioni i pastrimit : Teknologji në pjesën e pastrimit: Një sitë, një gërshërë, Një rondele.2. Seksioni i bluarjes: Thërrmimi e bën kokrrizimin e materialit të përshtatshëm kur futet në makinën e bluarjes së miellit në mënyrë që të përmirësojë efikasitetin e bluarjes. F...
 • 6FTF-50 Mulliri me miell gruri

  6FTF-50 Mulliri me miell gruri

  Parametrat Teknikë Kapaciteti 50 ton në ditë : Gruri i papërpunuar : Lloji Fabrika e përpunimit të miellit: Përshkrimi Informacioni i kompanisë Goldrain është një prodhues profesionist i mullinjve me rul gruri nga Kina.Ne projektojmë dhe prodhojmë lloje të ndryshme të makinave bluarëse të miellit të grurit kryesisht për të gjitha llojet e fabrikave të mullirit të miellit të grurit.(Makineri automatike për përpunimin e miellit të grurit, Linja e përpunimit të miellit të grurit).Makina jonë e përpunimit të miellit të grurit ka një avantazh të madh çmimi dhe ne shesim grurin tonë f...
 • 6FW-40 Makinë mulliri mielli në shkallë të vogël

  6FW-40 Makinë mulliri mielli në shkallë të vogël

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 5 ton në ditë Nr. Modeli: 6FW-40 Lloji: Mulliri i miellit Aplikimi: Miell, Fasule, Grurë, Përdorim në shtëpi Tensioni: 380V Përshkrimi: Makineri për mullirin e miellit për përdorim shtëpiak në shkallë të vogël Makineri e këtij lloji të mullirit të miellit është në shkallë të vogël, kryesisht për përdorim shtëpiak, makina e mullirit të miellit me avantazhet e kostos së ulët, të lehtë për t'u përdorur, prodhimi i lartë.Mulliri i vogël me drithëra është një makinë shumëfunksionale, jo vetëm që mielli i mirë i grurit prodhon edhe misër, oriz, fasule, miell barishte delli...
 • Mulliri me miell 6FTF-100

  Mulliri me miell 6FTF-100

  Parametrat Teknikë Numri i modelit: ?6FYDT-100 Produktiviteti: ?100T/ 24H Shkalla e nxjerrjes së miellit: ?75%~85% Fuqia(W): ?245 kw Pesha: ?75T Dimensioni(L*W*H): ?36x10x8m Certifikimi: ?ISO/SGS Zhurma: ?<85db Përshkrimi 6FTF-100 Mulliri i miellit Ne ofrojmë kapacitet nga 10 ton/ditë deri në 500 ton/ditë impianti i kompletuar i mullirit të miellit: Më poshtë është një prezantim i shkurtër i pajisjeve tona.1. Pjesa pastruese Për të pastruar papastërtinë e mesme dhe të vogël nga gruri/misri.p.sh., pluhuri, guri, materiali magnetik...
 • Makinë për bluarje mielli 6FTF-150

  Makinë për bluarje mielli 6FTF-150

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 150 ton / 24 orë Kokrra e papërpunuar: Grurë i butë, Gruri i fortë Madhësia e punishtes: 45*10*11 M Shkalla e nxjerrjes së miellit: 75-82% Përshkrimi i Makinerisë bluarëse të miellit të grurit Informacione të kompanisë Goldrain është një prodhues profesionist i mullirit me rul të grurit nga Kina.Ne kryesisht projektojmë dhe prodhojmë lloje të ndryshme të makinerive të bluarjes së miellit.(makinë bluarjeje mielli gruri, makinë bluarje mielli misri dhe mulli me rul të grurit).Makineritë tona të bluarjes së miellit kanë një çmim të madh...
 • Makinë bluarje gruri 6FTF-60

  Makinë bluarje gruri 6FTF-60

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 60 MT/Ditë Dimensioni i fabrikës: 29000
12Tjetra >>> Faqe 1/2