Makinë komplete për bluarje misri

 • 6FYDT-10 Mulliri i misrit

  6FYDT-10 Mulliri i misrit

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 10 ton / ditë Madhësia e punishtes: 16.5*7*4.5 M Fuqia: 43 kw Produktet përfundimtare: miell misri, grimca misri.Përshkrimi Ky mulli misri me kapacitet të vogël me kapacitet 10 ton në ditë, produktet përfundimtare do të jenë vakti i mëngjesit, vakti me rul, embrioni dhe krundet e veçanta, duke bërë ushqim të Afrikës Fufu, Ugali, Nshima etj.Është një mulli kompakt i miellit të misrit gjatë linjës së mullirit të misrit, nuk zë shumë përmasa, por edhe i lehtë për t'u instaluar, sigurisht që ne do të ofrojmë instalim...
 • 6FYDT-12

  6FYDT-12

  Parametrat Teknikë Lloji: Mulliri i miellit Aplikimi: Miell, Fasule, Gruri Kapaciteti: 12 Ton /ditë Produktet Përfundimtare: Miell misri/misri, Miell gruri, Miell fasule Përshkrimi Kjo Makinë Mulliri me Miell Misri është një kombinim i thjeshtë i makinës për qërimin e misrit dhe bluarjes së miellit Makinë për të bërë miell misri të mirë. Kjo makinë bluarëse e miellit të misrit mund të bëjë miell nga 60 rrjetë deri në 120 rrjetë, gjithashtu mund të bëjë miell gruri dhe kokrra të tjera drithërash.nuk është vetëm për bluarjen e miellit të misrit...
 • 6FTF-5 Mulliri i vogël me drithëra

  6FTF-5 Mulliri i vogël me drithëra

  Parametrat Teknikë Aplikimi: Miell, Fasule, Gruri Kapaciteti: 12 Ton /ditë Produktet Përfundimtare: Miell misri/misri, Miell gruri, Miell fasule Përdorimi: Për të bluar miell nga gruri, misri, fasulet etj Përshkrimi Ky është mulliri më i vogël i miellit, i përpunuar 5 ton drithë në ditë (24 orë), është një mulli drithi i tipit shumëfunksional: mund të përpunojë si grurin ashtu edhe misrin, gjithashtu shkallë të lartë të nxjerrjes së miellit deri në 85%, që do të thotë se do të merrni të paktën 4250 kg miell/ditë. Edhe nëse një kapacitet i vogël f...
 • Makinë për miell misri 6FTF-10

  Makinë për miell misri 6FTF-10

  Parametrat Teknikë Produktiviteti: 10 ton / ditë Struktura: Lloji kompakt: Makinë përpunimi i miellit Produktet përfundimtare: Mielli Përshkrimi Makina e miellit të misrit është një kombinim i thjeshtë i makinës për qërimin e misrit dhe makinës bluarëse të miellit për të bërë miell misri super të imët.Ai përfshin makinën e pastrimit të misrit dhe makinën e qërimit, përzgjedhjen e embrionit të misrit, heqjen e krundeve dhe makinën automatike të bluarjes së miellit.Është i lehtë për t'u përdorur, zë hapësirë ​​të vogël, por me efikasitet të lartë dhe prodhon miell me cilësi të lartë.Ajo...
 • Makinë për përpunimin e misrit 6FYDT-30

  Makinë për përpunimin e misrit 6FYDT-30

  Parametrat Teknike Kapaciteti: 30 ton/ 24 ore Produktet perfundimtare: miell misri, miell misri, embrion, krunde Fuqia: 85 kw Madhësia e punishtes: 18*12*6.5 m Përshkrimi Makina e përpunimit të misrit Goldrain ka dy pjesë, pjesa e pastrimit përbëhet nga pastrues, shkatërrues ,njomet, degerminator dhe pjesët e bluarjes kryesisht përdorin mullinj me rul dhe sifter të dyfishtë. Kjo seri e mullirit të miellit të misrit është projektuar zakonisht në strukturë çeliku.Mulliri ynë i miellit të misrit ka dizajn dhe konfigurim shkencor, pamje elegante, ...
 • 6FYDT-100 Fabrika e mullirit të misrit

  6FYDT-100 Fabrika e mullirit të misrit

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 100 ton misër për 24 orë Dimensioni i magazinës (L*W*H): 36x10x8m Pesha: 75T Fuqia(kw): 245 kw Tensioni: 380v Përshkrimi Kjo fabrikë e mullirit të misrit 100 MT është përpunuar misër të papërpunuar 100 deri në misër për 24 orë, është një fabrikë e mullirit të miellit të misrit të llojit të strukturës së çelikut, koha e instalimit është vetëm 30 ditë, ne ofrojmë projektin me çelës në dorë, teknikët tanë do të udhëheqin instalimin dhe ekzekutimin e testimit për fabrikën e mullirit të miellit të misrit, shërbimi pas shitjes i disponueshëm mbi...
 • Makinë bluarëse misri 6FYDT-20

  Makinë bluarëse misri 6FYDT-20

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 20 ton / ditë Shkalla e nxjerrjes së produkteve përfundimtare: Miell misri Grua misri: 25-30% Embrion misri: 5-10% Krund: 5-10% Përshkrimi Kjo linjë komplete komplete makine bluarëse misri përbëhet nga seksioni i kondicionimit të pastrimit. Seksioni i shoshitjes së mullirit, pjesa e paketimit të peshës.Pas përpunimit nga këto makina, ju do të merrni produkte të llojeve të ndryshme për përdorimin tuaj të veçantë.Mielli i misrit me pak yndyrë është një kërkesë e lartë për jetën e përditshme të njerëzve, makina jonë e bluarjes së misrit miraton përparësi...
 • Makinë për bluarje miell misri 6FYDT-150

  Makinë për bluarje miell misri 6FYDT-150

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 150 MT/ 24 orë Madhësia e seminarit: 36000*10000*8000 mm Produktet përfundimtare: Miell misri, grila Përshkrimi 150 ton / ditë Makina bluarëse e miellit të misrit Hyrje e shkurtër: Makina bluarëse e miellit të misrit miraton zgjidhje të shkëlqyera automatizimi.Mund të zvogëlojë ndjeshëm koston e punës dhe koston e prodhimit.Ekipi ynë profesional i projektuesve dhe inxhinierëve mund të sigurojë teknologjinë e përparuar, e cila jo vetëm që mund të zvogëlojë konsumin e energjisë, por edhe të zvogëlojë ndikimin tek produktet përfundimtare ...
 • 6FYDT-120 Mulli për bluarje misri

  6FYDT-120 Mulli për bluarje misri

  Parametrat Teknikë Lloji i instalimit: Strukturë çeliku Fuqia: 319 Kw Madhësia e punishtes: 40*10*8 Metër Përshkrimi 120 ton / 24 orë Mulli për bluarje misri Ky lloj mulli i bluarjes së misrit është lloji i instalimit të strukturës çeliku, kokrra e papërpunuar mund të jetë misër i verdhë dhe i bardhë, përfundimtar produktet do të jenë miell misri, grimca misri, embrioni, ushqimi i kafshëve.Mulliri i bluarjes së misrit me pak yndyrë do të jetë avantazhi juaj në tregun tuaj, për embrionin, ju mund të nxirrni vaj misri me precizion të lartë.Ky lloj mulli i bluarjes së misrit mund të...
 • 6FYDT-200 Fabrika e miellit të misrit

  6FYDT-200 Fabrika e miellit të misrit

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 200 ton / ditë Kokrra e papërpunuar: Misër, Misër Madhësia e punishtes: 39000*12000*19000 mm Përshkrimi Fabrika e miellit të misrit 200 ton në ditë është kapaciteti i madh gjatë fabrikës së bluarjes së misrit, linja mund të nxjerrë kostum super të imët të miellit të misrit për ushqim në jetën e përditshme, për sa i përket embrionit të misrit dhe krundeve të misrit: 20-25% mund t'i ndajmë ose jo.kjo varet nëse përdorni mikrobin.Ju e dini se embrioni përdoret për vaj, por në linjat e vogla të mullirit të misrit, si p.sh. misri 30 ton m...
 • Mulliri i misrit 6FYDT-60

  Mulliri i misrit 6FYDT-60

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 60 ton / ditë Produktet përfundimtare: miell misri, grimca misri Nga produktet: embrion misri, krunde Përshkrimi Mulliri i misrit përfshin sistemin e pastrimit të kondicionimit, sistemin e qërimit, sistemin e bluarjes së kokrrave, sistemin e shoshitjes, peshën dhe sistemin e paketimit. merrni produkte të ndryshme përfundimtare nga makina jonë e bluarjes së miellit të misrit: miell misri, miell misri, pa embrion dhe krunde.Avantazhet e mullirit të misrit Makina jonë e bluarjes së miellit të misrit ka dizajn dhe konfigurim shkencor,...
 • 6FTF-20 Fabrika e miellit të misrit

  6FTF-20 Fabrika e miellit të misrit

  Parametrat Teknikë Kapaciteti: 20 ton / 24 orë 1) Oriz misri: 45-55% : 2) Miell misri i imët: 35-25% : 3) Embrion misri: 6-10% : 4) Krunde misri dhe miell foragjeri: 14- 10% Përshkrimi Fabrika e përpunimit të miellit të misrit 20 ton/24 orë përbëhet nga pjesa e kondicionimit të pastrimit, pjesa e bluarjes dhe pjesa e paketimit të produkteve përfundimtare.Fabrika e Përpunimit të Miellit të Misrit ka veçorinë e investimit të ulët dhe efikasitetit të lartë dhe mund të prodhojë vazhdimisht.Dizajni i tij është parimor, funksionimi është i thjeshtë...
123Tjetra >>> Faqe 1/3