Silo konike e poshtme

 • GR-S300 Silo kokrrizash me kapacitet të vogël

  GR-S300 Silo kokrrizash me kapacitet të vogël

  Parametrat Teknikë Nr. Modeli: GR-S300 Materiali: Çeliku, fletë çeliku të galvanizuar të nxehtë Kapaciteti i silosit: 300 ton Veshje zinku: 275 g / m2 Instalimi: Montoni çarçafët e silosit: të valëzuar Përshkrimi Silo kokrri me kapacitet të vogël me 300 ton i lehtë për t'u instaluar dhe ruajtur Koha,Lidhja midis trupit dhe konit të poshtëm bëhet me dado dhe bulona dhe korniza është projektuar në bazë të standardeve sizmike dhe ngarkesës që do të vendoset në kapanone. Pjerrësia standarde e këtyre kapanoneve është 45
 • GR-S500 Silo Kokrra ne Shitje

  GR-S500 Silo Kokrra ne Shitje

  Parametrat Teknike Kapaciteti i silosit : 500 MT Diametri i silosit : 8,3 m Veshja e zinkut: 275 G / M2 Instalimi: Mbledhja e silosit Fletët e valëzuar: Përshkrim Ka shfryn çati, puset, shkallët e jashtme, shkallët e brendshme, derën e silosit katror dhe platformën me çeliku silo misri.Çatia e silosit dhe pllakat e trupit të silosit janë prej fletësh të galvanizuara të nxehta, veshje me zink 275 g/m2. Sistemi i ventilimit të silosit prej çeliku përfshin ventilator, tuba/dërrasa ventilimi, kanale rrethore (kjo pjesë mund të jetë pa...
 • Silo konike e poshtme

  Silo konike e poshtme

  Parametrat teknikë Siloja e poshtme e pleshtit Këndi i shkallës: 45
 • GR-S 100 Silo me plesht nga fundi

  GR-S 100 Silo me plesht nga fundi

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 100 Ton Fundi i silosit: Siloja e poshtme e pleshtit Përshkrimi Ky është silosi ynë i grurit me kapacitet të vogël, 100 ton Silo misri me bazë koni në fund plesht: çeliku/çimento;Këndi i bazës së konit prej çeliku:45
 • GR-50 Silo për ruajtjen e ushqimit të shpendëve

  GR-50 Silo për ruajtjen e ushqimit të shpendëve

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 50 ton Materiali i silosit: Fletët e çelikut të galvanizuar të nxehtë Përdorimi: Ruajtja e ushqimit të shpendëve Përshkrimi Siloja e ushqimit të shpendëve Silo për ushqimin e pulave Përparësitë e silosit të ushqimit: l galvanizim me cilësi të lartë të të gjitha pjesëve të çelikut – jetëgjatësi shërbimi l ushqim pa probleme tërheqja për shkak të shkallës optimale të pjerrësisë në hinkën e silosit;l kuti rrotulluese ose e ngurtë ose fleksibël, e rregullueshme nga 0 në 45
 • Silo me bazë koni çeliku GR-S150

  Silo me bazë koni çeliku GR-S150

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 150 ton Diametri i silosit: 5.5 metra Fletët e silosit: Instalimi i valëzuar: Siloja me bulona Përshkrimi: Siloja e bazës së konit prej çeliku përdoret gjerësisht në ruajtjen e drithërave (gruri, misri, elbi, soja orizi, melekuqe, melekuqe, soje orizi, melekuqe). …) farat, miellin, ushqimin etj., të cilat duhen pastruar vazhdimisht.Siloja e bazës së konit të çelikut Rrjedha e përgjithshme: Shkarkoni grurin nga kamioni - gropa e hedhjes - transportues - pastrues paraprakisht - ashensori - pleshti...
 • GR-S200 Siloja e poshtme e pleshtit të montimit

  GR-S200 Siloja e poshtme e pleshtit të montimit

  Parametrat Teknikë Fundi i silosit: Siloja e poshtme e pleshtit Kapaciteti i silosit: 200 ton silo çeliku Diametri: 6.7 metra Vëllimi i silosit: 263 CBM Përshkrimi i silosit të poshtëm konik prej çeliku të galvanizuar Dizajni i veçantë për silosin fundor konik është shkarkimi i plotë automatik i grurit nga silosi, nuk ka nevojë për fshirje gjilpëra, fundi konik mund të bëhet nga betoni ose çeliku, kolonat konike të silosit të poshtëm të projektuar [X”, mbajtësja e presionit është më e lartë se standardi kombëtar dhe mjaft e sigurt.Fundi konik ...
 • Silo çeliku i galvanizuar GR-S250

  Silo çeliku i galvanizuar GR-S250

  Parametrat Teknikë Kapaciteti i silosit: 250 ton Pllakë silos: Fletë e galvanizuar e nxehtë Veshje zinku: 275 g /m2 Fundi: Silo me fund plesht Përshkrimi Silo i galvanizuar çeliku me 250 MT është një silo me fund pleshti (silo konik i poshtëm), pllaka e silosit është e nxehtë Fletë çeliku të zinkuar me zhytje, me veshje zinku 275g/m2, 375g/m2, 450g/m2 3 nivele.Brenda silosit të çelikut ne pajisim Sistemin e Sensorit të Temperaturës, Sistemin e Tymosjes, Sistemin e izolimit termik, sistemin e heqjes së pluhurit në mënyrë që të ruajmë grimën...